Aanzicht restaurant
Wijntje drinken
Kerstsfeer
Gezellig restaurant
Lekkere gerechten

Onze partner

Het restaurant staat voor liefde voor mooie gerechten. De gerechten hebben de grootte van een tussengerecht. Tevens staan zijn voor eerlijke streekproducten, speciaal biertjes, top wijnen en oprechte gastvrijheid. Eigenzinnig, stoer, vriendelijk, gul, sophisticated, uitgesproken, kwaliteit leveren, houdt van de Achterhoek, lef en vieren van het leven zijn de woorden die horen bij deze gezellige Food Bar. Op vrijdag geeft Mike (chefkok van strandlodge met 1 Michelin ster) zijn signature aan de gerechten en het gezicht van de Food Bar is Marlon.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren

Gerechten

Voor iedereen biedt de Food Bar iets lekker aan. Zij bieden veelzijdige en verrassende gerechten aan die regelmatig wisselen. De gerechten hebben het formaat van een tussengerecht. De ingrediënten die worden gebruikt voor de gerechten komen uit de regio en zijn seizoensproducten. In de Food Bar kunt u genieten van een van de 20 wijnen of een lekkere cocktail.

Wat biedt de Food Bar aan?

U kunt overdag genieten van een kop koffie of thee met een lekker stuk taart of van een lunchgerecht. In de middag is het de perfecte locatie voor een borrel met vrienden aan de bar. Doordeweeks kunt u snel een hapje eten en uitgebreid dineren. Een tafel vol met verse, pure en ongecompliceerde gerechten uit het seizoen. Bij ieder gerecht is er een passende wijn. Bij mooi weer kunt u lunchen en dineren in de sfeervolle binnentuin. Op de eerste etage kunt u een feestelijke gelegenheden vieren, vergaderen of genieten van een private diner tot 16 personen in een sfeervolle ruimte.

Openingstijden en parkeren

De Food Bar is geopend van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 23.00 uur. De auto kunt u eenvoudig parkeren op parkeerplaats Varkensweide.Lopend richting het centrum vindt u het restaurant na 300 meter aan uw linkerkant.

Ellis mecking
8
19 december 2023
We hebben een heerlijke High Wine gehad bij Lev in Doetinchem. één minpunt was de plek waar we zaten. Dit was op de eerste verdieping waar we het grootste gedeelte alleen zaten terwijl er beneden naar ons idee voldoende plekken vrij waren op dat tijdstip. We misten hierdoor een stukje gezelligheid. Verder was het heel erg goed.
Antoine Winkelman
10
29 juli 2020
bijzonder geslaagde ervaring bij LEV. Van ontvangst tot afscheid prima geregeld. Eten, wijn en bediening waren top!
Antoine Winkelman
10
29 juli 2020
bijzonder geslaagde ervaring bij LEV. Van ontvangst tot afscheid prima geregeld. Eten, wijn en bediening waren top!
Achterhoek high tea maakt gebruik van cookies
Achterhoek high tea is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Achterhoek high tea