Happen van de plank
Plate
zoet
Borrelplank
Voorzijde restaurant

Vriendinnenuitje in hartje Doetinchem - High Tea en Shop arrangement

Kom gezellig na een middag winkelen in Doetinchem genieten van al het lekkers dat onze High Tea te bieden heeft. Geniet van een perfecte mix van hartig en zoete hapjes geserveerd met heerlijke verse thee. Ons gezellige restaurant is gelegen in het centrum van Doetinchem.

Bij dit Vriendinnenuitje in hartje Doetinchem is inbegrepen:

  • Diverse soorten verse thee
  • Mix van zoete en hartige lekkernijen geserveerd op planken

Prijs: € 23,50 p.p bij een minimale deelname van 2 personen. 

De prijs van dit Vriendinnenuitje in hartje Doetinchem is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5405805.

Restaurant
Parkeren

High Tea in hartje Doetinchem

Op zoek naar een sfeervolle en gezellige locatie voor een high tea? Geniet van een perfecte mix van hartig en zoet met heerlijke verse thee. Zoals een huisgemaakt witte chocolade cheesecake , diverse sandwiches en warme snacks. Wilt u de high tea feestelijk maken? Kies dan voor een glas bubbels bij ontvangst

High Tea in het centrum van Doetinchem

Onze High tea locatie is gelegen in Doetinchem, dichtbij de winkelstraten. De Foodbar is een sfeervol modern ingericht restaurant waar u heerlijk kunt u genieten van koffie of thee, gezellig te gaan lunchen of in de avond dineren. Op het plein naast de foodbar is een sfeervolle binnentuin gesitueerd waar u heerlijk kunt ontspannen. 

Bij onze Foodbar geniet je van oprechte aandacht, een ontspannen sfeer en verrassende gerechten.

Shoppen in Doetinchem

Dol op shoppen met je Vriendinnen? Dan kun je in Doetinchem je hart ophalen. Het winkelgebied concentreert zich voornamelijk in de straten rondom de Catharinakerk. In de hoofdstraat - de Hamburgerstraat - vind je winkels van voornamelijk grote namen. Terwijl je in de gemoedelijke straatjes eromheen terecht kunt bij tal van bijzondere speciaalzaken of conceptstores. Bezoek de stad en ontdek dat Doetinchem niet voor niets dé hoofdstad van de Achterhoek is!

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Doetinchem. Dat betekent een dagje lekker winkelen van 12.00 tot 17.00 uur.

Vanuit het centrum loop je zo naar onze foodbar voor de gezellig afsluitende High Tea

Onze partner

Gezellige food bar in Doetinchem

Het restaurant staat voor liefde voor mooie gerechten. De gerechten hebben de grootte van een tussengerecht. Tevens staan zijn voor eerlijke streekproducten, speciaal biertjes, top wijnen en oprechte gastvrijheid. Eigenzinnig, stoer, vriendelijk, gul, sophisticated, uitgesproken, kwaliteit leveren, houdt van de Achterhoek, lef en vieren van het leven zijn de woorden die horen bij deze gezellige Food Bar. Op vrijdag geeft Mike (chefkok van strandlodge met 1 Michelin ster) zijn signature aan de gerechten en het gezicht van de Food Bar is Marlon.

Gerechten

Voor iedereen biedt de Food Bar iets lekker aan. Zij bieden veelzijdige en verrassende gerechten aan die regelmatig wisselen. De gerechten hebben het formaat van een tussengerecht. De ingrediënten die worden gebruikt voor de gerechten komen uit de regio en zijn seizoensproducten. In de Food Bar kunt u genieten van een van de 20 wijnen of een lekkere cocktail.

Wat biedt de Food Bar aan?

U kunt overdag genieten van een kop koffie of thee met een lekker stuk taart of van een lunchgerecht. In de middag is het de perfecte locatie voor een borrel met vrienden aan de bar. Doordeweeks kunt u snel een hapje eten en uitgebreid dineren. Een tafel vol met verse, pure en ongecompliceerde gerechten uit het seizoen. Bij ieder gerecht is er een passende wijn. Bij mooi weer kunt u lunchen en dineren in de sfeervolle binnentuin. Op de eerste etage kunt u een feestelijke gelegenheden vieren, vergaderen of genieten van een private diner tot 16 personen in een sfeervolle ruimte.

Openingstijden en parkeren

De Food Bar is geopend van woensdag t/m zondag van 11.00 tot 23.00 uur. De auto kunt u eenvoudig parkeren op parkeerplaats Varkensweide.Lopend richting het centrum vindt u het restaurant na 300 meter aan uw linkerkant.

Omgeving

Gelderland

uitjes, groepsuitjes Gelderland, familie uitjes en bedrijfsuitjes in de Veluwe en Montferland. Ontdek de Hanzesteden. Gelderland voor uw leuke dagje uit of weekendje weg.

Doetinchem

Doetinchem is een stad in Gelderland. Het heeft een goed bewaard gebleven historisch centrum met mooie oude gebouwen, kerken en pleinen. De Grutstraat is een levendige winkelstraat in het centrum van Doetinchem biedt een gevarieerd aanbod van winkels, boetieks, caf├ęs en restaurants. Het Marktplein is het kloppende hart van Doetinchem. Het is ook omringd door gezellige terrassen waar mensen kunnen genieten van een hapje en een drankje. Op korte afstand van Doetinchem ligt de Slingeplas, een recreatieplas met strand waar bezoekers kunnen zwemmen en diverse watersporten kunnen beoefenen.

Achterhoek high tea is powered by Recreatief.nl
 
© 2024 Achterhoek high tea